TAKE A CHILL PILL

Usch vilken lång dag det har varit. Gick upp vid 5 på morgonen för att hinna till Norrköping och träna lite innan skolan började. Var tvungen eftersom jag inte skulle ha hunnit med det på eftermiddagen pga att jag behövde åka hem så snabbt som möjligt för att hinna med och fira min lillebror. Sen slutade jag runt tre, men var inte hemma förrän klockan passerat fem tack vare SJ's fantastiska tåg... Men jag kom ju hem i alla fall?

Folket har nyligen åkt hem och nu sitter jag och försöker andas ut lite. Måste sluta vara så stressad ständigt och jämt. Men det är lättare sagt än gjort, med tanke på alla bestyr som måste göras varje jäkla dag. Fy fasen vad jobbigt det är att bara leva ibland!

Ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag försöka börja med hemprovet i Religion. Känns inte så lockande just nu dock....

Min tjockisrings-favorit


MITT MICHAEL JACKSON -RUM

Jag har fått mejl från några som vill se bilder på mitt rum. Jag vet inte om ni har lagt märke till det, men jag har ju
Michael Jackson överallt i princip, och har samlat på mig affischer och saker i snart sjur år, och detta är resultatet.
Jag tycker det är skitkul att folk faschineras av mitt galna rum :P Här har ni i alla fall ett par bilder!






(haha, det är så fullt på väggen att två tavlor t.o.m måste stå på golvet)


Ja, där har ni världens grymmaste rum typ. haha :D

Jolly

MÅNDAGSBARN

Hej på er!
Idag blev en kort dag i skolan. Slutade halv tio och sen sprang jag ner på stan och köpte en liten present till min lillebror som fyller 11 år imorgon. Så råkade jag även köpa ett par tights/byxor till mig själv. Hoppsan! Men de var så snygga så jag kunde inte låta bli :P
Nu tänkte jag bara ta det lugnt, och sen ska jag städa lite. Kan behövas!

Ses senare,
Jolly


BLOWIN' IN THE WIND

Har varit dålig på att uppdatera under helgen. Men jag kan glatt meddela att mitt helvetiska humör som tur var gick över, haha :P Man behöver bli lite förbannad ibland... Annars går man ju i princip sönder om man ska svälja allt gång på gång. När känslosvallet har lugnat sig kan man ju återgå till det normala igen och släppa det hela.

Men, helgen då; Igår kom Wictor hit, och sen gick vi över till Hampus på Norr och drack öl med Jonsson, Stefan, Marcus och Hea. Riktigt kul var det! Jag hade inte träffat dem på så himla länge så jag var verkligen lycklig över att få tillbringa en kväll med dem. Tyvärr blev en av de tappra herrarna lite för ivrig och det slutade med att jag hittade honom i fosterställning 3 gånger inne på toalettgolvet. Stackar'n :) Men vi fick liv i honom till slut.

Efter det drog vi i alla fall ner på krogen men det var heeelt dött. Så vi åkte hem istället. Och idag har vi nästan bara legat och myst hela dagen. Har inte haft någon lust att gå ut och göra något direkt, för det är ju i stort sett snöstorm ute. Men det är hur härligt som helst att bara vara med sin älskling och göra ingenting :)

Nu ska vi kolla klart på Filip och Fredrik, och sen blir det snart sovdags.
Glad första advent på er!

Jolly


TODAY I HATE EVERYONE

Idag är en pissig dag. Allting känns så himla ruttet liksom.
Blev världens bitterfi**a på musikalmötet, eftersom jag tycker att det är så jäkla många som inte borde fått de roller de fick. Känns lite som att det var fucking uppgjort från första början att det skulle bli som det blev. Är asförbannad över hela grejen i alla fall. På alla människor. Sjukt opepp nu i allmänhet.

- Sen är det en person som är så äckligt falsk, som får sin vilja igenom genom att köra "tyck synd om mig" -skiten. Vill typ trycka ner en bäver i halsen den personen, eller något annat hårigt och konstigt.
- Sen är idoterna på SJ såklart sena med sjuttioelva tåg, trots att de vet varje vinter vilka problem som uppstår. Ändå kan de aldrig göra något åt skiten?
- Sen kommer jag hem skitsent bar för det, och orkar typ ingenting, får skippa festen bara för det.
- Sen tappade jag bort min mössa någonstans(?).
- Sen glömde jag mina vantar hos Jonte.
- Sen finns det inget att käka hemma förutom äcklig makaronilåda.
- Sen fungerar inte datorn som den ska.
Och sen bara suger allt i hela fucking tillvaron
!

Det enda braiga var att jag träffade världens bästa David. Det räddade min dag.

Förlåt mig men jag har en fucking shitty day, och jag har ingen lust med någonting just nu.
Ni får helt enkelt leva med en förbannad Jolly ikväll.

 

Glad tjej?


HOW WONDERFUL LIFE IS

Min religionslärare är fantastisk. Vet ni varför? Jo, för hon heter Weinhandl i efternamn. Vet ni något mer? Första gången jag hade henne på en lektion frågade jag på skämt om hon var släkt med hockeyspelaren Mattias Weinhandl.
Och vad blev svaret? JA!
Hon är släkt med honom. Fattar ni hur jäkla grymt det är? Om ni bläddrar tillbaka ett par månader i bloggen kan ni läsa en ganska hysterisk kärleksförklaring till just honom. OCH SEN FÅR JAG HANS SLÄKTING SOM LÄRARE! Världen är allt bra liten ibland! Det är helt fantastiskt och otroligt, men tänk er då detta som grädden på moset:
Hon ska fixa autograf från honom till mig i julklapp. Amanda glad eller vad? :D


SOMETHING WORTH WHILE

Hej allihop!
Som ni kanske förstår så är jag överlycklig över mina nya skor. De är så himla fina. Nästan så att man inte vågar använda dem! hehe. Men när den halvmeter djupa snön har börjat försvinna (ja, så mycket har vi faktiskt här snart) så ska jag glida omkring i dessa praktexemplar! Det är konstigt vad man kan bli glad för lite egentligen. Men ett par perfekta skor piggar verkligen upp i vintermörkret :)

Idag hade jag en lektion halv nio, men slutade efter en timme och då hade jag hål ända till halv tre(!). Men det är det som är det bästa med onsdagar, för då hinner jag sticka till gymmet och träna emellan. Först tog jag dock en fika med Gustav, och så åt vi lunch tillsammans. Det var trevlans! Sen blev det som sagt gymmet. Idag blev det spinning igen, haha! Fasen vad roligt det är fortfarande. Har bestämt att jag ska gå nu varje vecka. Dels för att jag får mig ett så jäkla gott skratt när alla tanter trampar sig förtvivlade, och även för att det är grym träning för konditionen!

Nu måste jag dock plugga lite religion eftersom det är prov imorgon. Så jag har inte tid att sitta här och babbla mer :) Vi ses senare! Puss

Jolly


(En misslyckad bild på när jag får en puss av min fina hund)


I'VE FALLEN IN LOVE

Mitt paket kom idag! Och dessa fantastiskt vackra skapelser låg inuti. JAG ÄR FÖRÄLSKAD! <3


IN A HURRY

Godmorgon på er!
Har precis gjort mig i ordning och ska snart dra till tåget. Har på mig min underbara Stevie Wonder-tröja idag. Love love love!

Ses ikväll!
Jolly


BIG PLANS FOR A SMALL GIRL

Jäklar vad sjukt. Igår ökades min besökarstatistik med mer än 50 pers på en dag :O haha, skumt!
But i like it.




Guuud vad trött jag är nu. Det blev en lång skoldag. Men som tur var slapp jag katastrof-provet! Min lärare var sjuk, och jag ska säga er en sak: Den kvinnan blir nästan ALDRIG sjuk, men när hon väl blir det så är det fasen perfekt timing ;)

Det var hur skönt som helst att slippa i alla fall, och istället fick vi chansen att repa vår pjäs två timmar extra ungefär. Hur bra som helst ju!
Efter skolan gick jag och gymmade med Wictor, och sedan blev det en sväng på stan innan jag skulle hem. Har ni tittat ut eller? Det är fanimig snöstorm ute! I alla fall här i lantiga Sörmland. Det är en smula omotiverande att gå fem kilometer hem från tåget kan jag meddela. Så jag tog bussen, vilket jag typ aldrig gör annars. (Intressant blogginlägg detta blev?)

Hur som helst så är jag mer eller mindre redo för att sova redan nu. Ska försöka uthärda någon timme till dock.
Förresten, på tal om bananer, så kanske jag ska flytta till egen lägenhet snart. Hmm.. läskigt!

Fan jag måste göra något åt mitt hår snart. Min lathet har gjort att rufs-lockarna blivit förjävligt fula. Färgning står på schemat i första hand, sen får vi se om det ska klippas också... Har lite skräck för att kapa topparna dock!

Jolly

DAGENS

Har precis ätit en god (och nyttig) frukost. Duktig man är på morgonen...
Är ganska seg idag. Känns ganska säkert att jag går mot min undergång nu när jag tar mig till skolan. Skolarbetet blev visserligen gjort igår, men mitt tal blev så sjukt jäkla tråkigt att jag nästan spyr när jag läser det själv. Och pluggandet inför fettoprovet satte sig aldrig i skallen trots att jag läste hur många gånger som helst.
Men strunt samma. Nu orkar jag inte lägga energi på det, det får bli som det blir helt enkelt.

Efter skolan blir det gym i alla fall. Äntligen! Har längtat som fasen. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste strax springa till tåget. Vi ses ikväll!

Jolly


THE SOCIAL NETWORK

Känner att jag varit oerhört dålig på att filmtipsa här i bloggen! Dumt, eftersom det är lite av grundtanken för vad mitt skrivande skulle gå ut på. Därför kommer jag försöka tipsa om minst en film i veckan i alla fall från och med nu.
Och jag tänkte börja med denna:

The Social Network
Jag såg den med pappa när jag var i Stockholm, och jag hade haft väldigt höga förväntningar innan. Det blir lätt så med filmer som blir så otroligt hypade. Och ja, den var bra. Riktigt bra. Men den är väldigt informativ. Alltså, skulle man gå in på Wikipedia och läsa om hur Facebook kom till så skulle man då mer eller mindre ha läst sig till filmen, för den är väldigt lik dokumentär-stuk, bortsett från att det är en spelfilm med skådespelare.
Med det sagt måste jag dock promota den lite extra, för jag gillade den starkt ändå. Han som spelar huvudrollen är helt briljant och sätter verkligen en rättvis prägel på vilken sorts person han är i verkligheten. Och det går inte att ta miste på att det ligger väldigt mycket hjärta och själ bakom hela produktionen.

Jag tycker hela filmen är jäkligt skickligt gjord, med smart berättande hela vägen igenom. Ingen wow-effekt, men man tappade ändå hakan ett par gånger, och man gick länge efteråt och funderade på frågor som filmen hade fått en att tänka över. Och sånt älskar jag!
En väldigt sevärd film helt enkelt!


Puss puss
Jolly


I HATE MODAYS

Roligt att man kommer på precis kvällen innan att jag har ett jättestort prov imorgon i Röst och rörelse (vår flummiga teater-kurs) och måste även skriva ett 5 minuter långt tal att redovisa i engelska C. Verkligen jätte roligt!!

Talet måste vara kopplat till vilket program man läser, men jag kan fan inte komma på vad jag ska snacka om som har med vårt teaterprogram att göra! Särskilt inte när det ska vara ett "informative speech". Men jag skiter i det nu, tänker fasen snacka om Gustav III eller något. Han DOG ju i alla fall på en teater. Alltid något.
Ser ut att bli en lång kväll..... usch.

Jolly


I'M HALFWAY THERE

I natt vaknade jag av att jag hörde grannarnas barn skrika som fasen. Jag tyckte det var lite läskigt... Dels att det lät så fruktansvärt, liksom som att hon hade sjukt ont eller något, och dels att det just hördes så jäkla väl. Sen vet jag att jag somnade om och drömde att det hade varit ett gäng rånare i området som hade misslyckats att ta sig in i vårt hus eftersom jag hade låst ordentligt, så de gav sig på grannarna istället.
Jag drömmer lite skumt jag! Får väl hoppas att det inte hände något på riktigt iaf :P

Idag är jag ledig så det blir att ta en extra göra-ingenting-söndag typ. Det är mer eller mindre snöstorm här hemma så det känns ju skönt att man kan hålla sig inomhus. Ska i och för sig till banken efter lunch och fixa lite, så det är väl dags att klä på sig vuxenrollen idag. Tycker inte den är särskild klädsam på mig....

Jolly

EARLY CHRISTMAS

Har precis beställt hem en liten julklapp till mig själv. Vad kan det vara måntro?
Om ett par dagar kanske jag ger er en smygtitt.
hihi


Jolly

HARRY POTTER HYSTERI

ÅH VAD BRA DEN VAR!
Jag ville aldrig att den skulle ta slut. Jag har alltid tyckt om Harry Potter-filmerna, men denna överträffade verkligen sig själv! Helt underbar var den, jag blev så jäkla inne i filmen att jag nästan glömde bort var jag var någonstans. I femman och sexan har jag stört mig jättemycket på färgerna de använt i filmen. Det har varit grå/blå toner hela tiden, och det irriterar mig som fasen och gör det svårt att riktigt fokusera blicken liksom. Men i denna var det myyyyycket bättre och jag blev så jäkla glad!
Började nästan gråta flera gånger, för det var så många scener som berörde ordentligt. Men jag lät bli så gott jag kunde eftersom jag satt med Edvin, Martin och Richard :P

Jag ska inte avslöja för mycket, eftersom jag antar att det är många som inte vill veta i förväg vad som händer. Men jag kan försäkra er om att ni inte kommer ångra er om ni går och ser denna. På bioduken är den helt fantastisk.

Ni måste se denna film. LOVA MIG DET!! :D

UP AND AWAY

Håller på och gör mig i ordning för snart kommer morbror och hämtar oss och sen ska vi gå och kolla på Harry Potter och Dödsrelikerna. Jag hoppas den är så bra som alla säger. Ska bli sjukt kul i alla fall. Nehepp, nu måste jag göra mig klar. Ses ikväll!

Jolly


AS JAMES HETFIELD WOULD'VE SAID: KILL 'EM ALL

Folk på Tradera är enna riktiga @!&#\*%

LEMON TREE

Hejhopp!
Idag var det en lugn dag i skolan, och jag umgicks mestadels med finaste Viktoria och Liza. Sen blev det ett besök hos SYV för att diskutera vad jag har för planer och möjligheter efter gymnasiet, och det känns lite bättre i maggropen nu när man inser att det inte är så himla viktigt att veta pang-bom direkt.

Det blev att stanna hemma denna helg också. Skittråkigt! Ville verkligen ut med tjejerna ikväll, men jag har inte en spänn att undvara, plus att jag fortfarande mår dåligt. Och det verkar inte som om det är på väg att bli bättre då jag alldeles nyligen inte fick behålla min middag. Vad är det frågan om?

Men att titta på Spiderman med brorsan är inte fy skam det heller. Får hoppas den här tråkiga oturs-trenden inte håller i sig till nästa helg då jag ska festa med Martin och Matti igen, äntligen! Jag längtar redan.

Jolly


THE HURL

Så fort jag äter något blir jag illamående. Jag fattar inte varför! Det är skitjobbigt. Har knappt ätit någonting idag, så jag var jättehungrig nu på kvällen och gjorde mig några mackor men det ångrar jag rejält nu. Hoppas det inte håller i sig, att vara illamående är bland det värsta jag vet.

Men men... Trots att jag inte varit i skolan idag så har jag ändå fått en del gjort. Har bland annat vridit och vänt lite på mitt projektarbete, och skrivit teaterdagbok. Anita kommer nog bli nöjd nu när hon får min karaktärsbeskrivning, några månader för sent ;)
Nu ska jag ta kväll i alla fall. God natt på er!

ARE THOSE WOMEN FOR REAL?

Hejs!
Igår hade vi NP i svenska, skriftliga delen. 5 timmar skulle vi sitta. KUL! njae... men efter 3 var jag klar och kunde gå i alla fall. Vet inte hur det blev egentligen... känner mig varken nöjd eller missnöjd. Tror inte det blir någon wow-kritik från Jesper denna gång dock. Fasen. Men det är så himla skönt att ha det där gjort nu. Äntligen kan man fokusera på annat och slappna av lite.

Efter skolan hade jag typ ingenting att göra, så jag gick på stan och hittade ett par turkosa vantar som jag bara var tvungen att köpa, eftersom de matchar min halsduk! Har letat i nästan två år efter något som passar till, så det var ju hur nice som helst!

Sen drog jag till gymet och råkade ramla in precis i god tid för spinning, så jag tänkte att jag lika gärna kunde haka på där. Men... HERREGUD vad jag fick hålla mig för skratt. Alltså, spinning är ju verkligen skitjobbigt och bland det värsta man kan göra. Men har ni tänkt på hur jäkla roligt det ser ut när man kollar på allt annat folk? Det är ju så sjuuukt absurt egentligen! 20 pers i en liten lokal som trampar på låtsascyklar och ser ut som om de gått igenom sju svåra år och är på väg att mörda träningsledaren! Hahaha, jag dog lite! Men det är ju kul att man kan träna med gott humör i alla fall ;D


Idag har jag bara en svensklektion på eftermiddagen, men det känns så onödigt att pendla till Norrköping bara för det, så jag valde att skippa den och stanna hemma idag. Det blir en hel dag med bara mys. puss puss
Jolly

LANVIN FOR H&M

Nu är ju inte jag direkt någon modebloggare, men: Är det bara jag som tycker att H&M's samarbete med Lanvin är en stor besvikelse? Jag tycker att nästan alla plagg är mer eller mindre.... INTE snygga. Jag skulle liksom aldrig någonsin lägga ut 1500 kr på den där gula klänningen som är på bilden (och på reklam på tv). Den är inte ohygglig, men definitivt inte snygg nog att betala så mycket pengar för. Det enda plagg som jag egentligen kan tänka mig att bära är i så fall tröjan längst till vänster här på bilden, men till och med den gör mig tveksam.
Jag vet inte riktigt vad som gick fel, men hela kollektionen blev en stor miss tycker jag...
Håller ni med?


GUESS WHAT? I'M NOT A ROBOT

Dålig uppdatering. Men denna dag får sammanfattas såhär:



You've been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you're just a little baby
It's okay to say you've got a weak spot
You don't always have to be on top
Better to be hated than love, love, loved for what you're not

You're vulnerable, you're vulnerable
You are not a robot
You're loveable, so loveable
But you're just troubled

Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot

You've been hanging with the unloved kids
Who you never really liked and you never trusted
But you are so magnetic, you pick up all the pins
Never committing to anything
You don't pick up the phone when it ring, ring, rings
Don't be so pathetic, just open up and sing

I'm vulnerable, I'm vulnerable
I am not a robot
You're loveable, so loveable
But you're just troubled

Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot

Can you teach me how to feel real?
Can you turn my power on?
Well, let the drum beat drop

Guess what? I'm not a robot
Guess what? I'm not a robot

Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot



KIND OF OFF

Hej allihopa!
Idag blev en riktigt seg dag. Har bara varit trött och mått illa hela eftermiddagen. Men hos morfar var det trevligt i alla fall, och hans fru Marianne gav mig en äkta fårskinnspäls! Kan visa bild på den imorgon kanske om jag kommer ihåg. Jag gillar den starkt i alla fall!

Idag blev det inte mycket att blogga om. Men men! Sådana dagar har väl alla. Puss på er.
Jolly

FOR ALL THE DADS OUT THERE


Nu ska vi till morfar och fira honom på fars dag. Ha det fint! :)
Jolly


LET ME TELL YOU ABOUT LOVE

Detta är min älsklingar, bland det bästa köp jag någonsin gjort tror jag. Jag hade letat efter dessa shorts i flera veckor, och i fler än 10 olika butiker, innan jag äntligen hittade dem i Stockholm. Och jag lovar er, då var det fasen en religiös känsla. Precis när jag hade gett upp jakten så såg jag dem hänga där, sista paret, i min storlek, och till nedsatt pris. Tror man inte på gud innan så gör man det fanimig efteråt! :D



AIN'T THAT A KICK IN THE HEAD

Fasen vad skönt det är med helg! Tyvärr kommer den mestadels gå åt till att plugga och städa. Men jag hoppas att den här plugg-hetsen lägger sig snart innan min hjärna blir överhettad. Dessutom kanske denna blogg kan bli intressant igen då, så ni slipper läsa om allt tråkigt som har med skolan att göra.. En månad kvar till jullov, heja heja!

Om jag hinner ska jag försöka träffa Ida idag.
Men nu ska jag röja upp massor här på rummet. Vi hörs senare!

Jolly

RELAX, TAKE IT EASY

Okej, nu när jag har tagit mig samman kanske jag ska berätta lite om min dag.. hehe..

Jo, på morgonen var det prov. Och det gick faktiskt jättebra för mig. Det där betygsamtalet med Jesper igår har verkligen gett mig motivation till att plugga, eftersom han sa så jäkla mycket fina grejer som jag ska försöka ta till vara på lite mer. Jag kan vara riktigt duktig i skolan när jag väl vill. För tusan, när jag gick på låg- och mellanstadiet låg jag alltid ett år före med matten än de andra. Kanske borde plocka fram pluggisen i mig igen!

Efter skolan gick jag och åt på Poseidon med Wictor. Riktigt mumsigt var det! Sedan trallade vi iväg till gymet, där vi idag tränade med en personlig tränare. Himla bra, måste jag säga! Man blir extra motiverad när någon pushar en, och man orkar mer än vad man tror! Dessutom fixade han ett träningsprogram speciellt utformat för mig, så att jag kommer åt exakt de ställena jag vill träna upp. Ganska underbart faktiskt.

Nu ska jag återgå till mysfredagen med min lillebror. Mr Bean står på schemat för kvällen :)
Puss!


Jolly

DÖ FEMMAN, DÖ!

Jag fattar inte vad kanal 5 håller på med. De ena serierna är sjukare än de andra. Är det inte Kungarna av Tylösand så är det Ullared. Vem fan vill sitta och titta på när pensionärer handlar? Jag begriper inte varför det blivit en sån jäkla dundersuccé.
Men det nya programmet "Böda Camping" tar nog fan priset. Jag råkade tyvärr se ett avsnitt idag, och jag blev bara mer och mer förbannad ju längre in i programmet jag kom. DET HANDLAR JU INTE OM NÅGONTING! I en scen t.ex så filmar de när folk står i kö till bageriet. Och så ställer den där idiotiska "intervjuar-tjejen" alltid så jääävla tråkiga och usla frågor. "Hur går det att köa?" frågar hon ett par stycken, varpå alla i stort sett bara svarar "bra". Sen är scenen slut. Vad i hela helvete är meningen med ett sådant program? JAG BLIR RASANDE!!
Jag är så jävla less på femman. Är det seriöst det enda de kan komma på? Att filma andras tråkiga liv bara för att de inte har något eget? Det enda bra som kommer från Kanal 5 är Fredrik och Filip, men jag hoppas banne mig de byter till 6an snart. Det är i alla fall en TV-kanal, men jag vetifan vad man ska kalla 5an.

Jag är arg. Ni får ursäkta.

TAKE THIS IN, MY DEAR

Jesper:
"Amanda, jag har lyssnat på mååånga föredrag.
Men jag måste faktiskt säga.. ditt var ett utav de bästa jag har hört"

STOCKHOLM 30/10

Här kommer massa bilder från kvällen i Stockholm.
Tyvärr är det mest från innan vi gick ut, men vad tusan! De är grymma ändå!


Wictor och Kelly försöker se hårda ut


Jag och Wictor fixar och donar lite


Snyggaste Kelly och Elin


Kakan allmänt söt


Kelly och Kakan


Kakan och Katarina


En glad Elin


Älskling och jag


wtf?! hahahaha!


"Nu ska vi låtsas att vi är lite på lyset" -bilden


pigga töser!


Danne "Danne-skit" - aka Peps Persons systerson (enligt honom själv)


Hela partygänget samlat


Gänget + Danne-skit. (Katarinas ansikte är så jävla priceless på det här fotot att jag dör! hahaha


Jag och Kelly efter ett par öl... snygg man är, haha :P


Tjejerna


Puss puss :)


En allmänt underlig bild på oss..


Elin och Katarina


Kelly, haha :)


Avslutar med den här något onyktra, men söta bild på mig och Wictor :)


VIEWER DISCRETION IS ADVISED

JAG ÄR KLAR MED TALET TILL SVENSKAN!!! wohooo!
Alltså ni kan inte ana vilken lättnadskänsla det är att ha det gjort. Som om tusen kilo lyfts från mina axlar. Nöjd blev jag också, men sen är ju frågan om vår lärare Jesper blir lika nöjd. Han har en förmåga att överanalysera allt, och kräva mer, mer mer jämt och ständigt.

Men nu ska jag fan inte tänka på det något mer ikväll. Denna onsdag blev en lång dag. Som jag skrev imorse flöt dagen på med vanliga sysslor som skola och träning. Jag och Wictor skaffade gymkort på World Class idag, det kommer bli super att träna där! Mycket finare lokaler än andra gym jag varit på, plus att utbudet av maskiner är tre gånger så bra som på t.ex friskis. Så farligt dyrt var det inte heller. Visserligen får man planera sin ekonomi lite bättre nu om man ska ha råd att betala varje månad, men allting går ju om man bara vill :)

När jag kom hem med tåget mötte jag min bror Jonte och hans kompis John. Vi gick hem till mig (oss? vetifan vad man säger längre när han har flyttat hemifrån) och så fick jag än en gång klippa honom. Denna gång blev det i stil med Oskar Linnros frilla. Jag var skeptisk till en början, men lydde order och klippte honom ändå. Och mot alla odds blev det faktiskt riktigt snyggt!
Det är väl tack vare mig förstås, jag är ju så skicklig! hehe, not. Den enda frisör-träningen jag har fått är när jag har smygtittat på hur Madde gör när hon klipper mig. Om jonte hade ögon i nacken skulle han bli livrädd när han såg hur jag kisade med ögonen och rynkade ögonbrynen medan jag klipper hux flux med saxen i hopp om att det ska se någolunda bra ut. Hahah!

Nej nu blir det nog att slänga sig framför tv:n med en kopp te. Eller ja, kanske inte slänga sig då, kan ju bli mindre kul med tekoppen i så fall. Men ni förstår vad jag menar.

Puss!

BREAK OF DAWN

Godmorgon!
Har precis ätit lite frukost. Idag är det bara en timme matte på morgonen, sen slutar jag. Så himla skönt! Det är sådana dagar som man grämer sig lite över att behöva åka ända till Norrköping för så lite. Men efter skolan ska jag vara med min älskling Wictor, så det gör ingenting :) Det blir att uträtta lite ärenden, äta lunch tillsammans, sedan gå och gyma lite.

Det är mysigt att titta ut genom fönstret såhär på morgonen, när det nästan halvmeterdjupa snötäcket har lagt sig precis utanför. Tar visserligen emot ltie att promenera hela vägen till stationen, men klär man sig rätt så fungerar det alltid ändå!

Ikväll kommer bilder från Stockholm. Ses då!
Jolly

LITE GNÄLL FRÅN SÖRMLAND

Hejhopp!

Pluggandet resulterade bara i att jag skrev tre korta "kom ihåg"-meningar till det svenska talet. Bra jobbat där.... Men jag har verkligen inte lust med det där nu. Det får bli imorgon, då har jag hela dagen på mig att fundera ut något. Men förutom det jobbiga NP't i svenskan så har jag även prov i Arbetsmiljö och säkerhet (allvarligt, det måste vara världens tråkigaste och mest värdelösa kurs), Religion, muntligt i Engelska C, plus att jag måste lära mig hela manuset till vår teaterföreställning. KUL LIV!
Skolan suger verkligen livslusten ur en och förstör ens sociala liv. Det är faktiskt inte okej!


Nu tänkte jag dock lägga alla bekymmer åt sidan för stunden. Dags för en kopp kvällste känner jag.
Puss på er.

Jolly

LET IT SNOW

Idag kom första riktiga snön! Gud vad mysigt det är, eller hur? Det tar en tillbaka till den busiga småbarnsåldern, och den ger en känsla av julstämning och det är helt enkelt något allmänt gosigt med hela årstiden. Jag älskar det i alla fall! Sedan finns det ju åtaliga många negativa saker att säga om vinter och snö, men det gör en bara lite grinig för stunden, medan mys-känslan sitter kvar hur länge som helst.

Jag är väldigt trött och frusen nu för jag kom nyligen hem från Norrköping. Snart ska jag äta, och efter det ska jag försöka plugga lite. Får se om det blir av.... man längtar ju inte direkt. Hur som helst, dags för annat. Ses senare!

Jolly

TAKE A LOOK

Hej mina vänner!

Min dator lever, hör och häpna! Det går visserligen inte att få något ljud ur den (vilket fortfarande är ett mysterium) och den går inte att stänga av, utan den startar bara upp igen (ett ännu konstigare mysterium), men jag orkar inte spekulera i vad som är fel just nu. Då kanske hela skiten lägger av igen istället.... Bättre att vara glad för det lilla!

Nåväl, Österrikarna har till och med hunnit vara på den två veckor långa Sverige-visiten under min blogg-frånvaro. Fasen vad tiden har gått fort! Vi har hunnit med bland annat Visualiseringscentret, dans- och teaterföreställningar, Musikalen Chicago på Östgötateatern, Halloweenfest, Bonnier-muséet, Vasamuséet, galen shopping, och urartande fester (broken toilet ;D). Det var grymt kul att ha dem här, och oerhört jobbigt att vinka hejdå till dem på Centralstationen. Mest kommer jag sakna killarna, i synnerhet Putte och Peter. De var så himla härliga, och man blir lite emotional såhär när man sitter och gör en sammanfattning över tiden med dem :)

Efter att vi sagt hejdå till dem så blev jag kvar i Stockholm med Wictor, Kelly, Elin, Kakan och Katarina. Vi körde en krogrunda på Söder och riktigt lyckat blev det! Dessutom, enligt honom själv i alla fall, så bodde vi på vandrarhem med Peps Perssons systerson... Hur mycket jag tror på det är lite osäkert just nu.. men vad sjutton. Kanske var så? Känns som att det vore väldigt underligt att dra till med just Peps av alla människor, bara sådär...? Mannen hette i alla fall Danne, var skåning, pinsamt onykter efter att ha blivit "lämnad" i hamnen av Finlandsfärjan, luktade misstänksamt, men trots allt det så bjöd han på så himla mycket garv under kvällen att man inte kunde annat än att vara glad ändå :)

Något sjukt roligt som hände den natten i Stockholm, som jag fortfarande inte riktigt har greppat, var att på tunnelbanan hem från krogen så blev jag stoppad av en tjej i tjugoårsåldern som erbjöd mig att bli reklammodell. Hon gav mig visistkort och allt och ville att jag skulle höra av mig på en gång. Självklart är man väl kritisk, så jag kollade upp allt väldigt noga när jag kom hem, men det var en seriös PR-firma. Konstigt nog. Så jag har fått kontakt med henne och hon har gett mig ett spännande erbjudande. Ska bli gryyyymt roligt att se vart detta leder!



Hm.. det var en snabb recap över de senaste veckorna. Fler bilder kommer snart. Detta duger nog för tillfället.

Puss på er!
Jolly

RSS 2.0