SCISSORHANDS

Just ja.
Förra helgen rök en decimeter hår. Jag är förtvivlad, men frisörerna hade talan och jag litar på deras omdöme.
Bara att börja om från början med sparandet då..
Dock blir det färgning i kväll. Alltid något.


BACK IN BUSINESS

I'M BACK.

Hej allihopa. Igår kom jag hem från Stockholm efter drygt fem dagar på vift. Det var mysigt att umgås med pappa och bara prata och ta det lugnt. Det blev en hel del Wii och kul som fan var det. På onsdagen kom Bella och Emma och till kvällen blev det lite onyktert och det slutade med att vi sminkade oss som ryska *pip* och tog en massa sjuka foton. På torsdagen blev det shopping hela dagen och vi var helt slut när vi kom hem. För min del blev det dock inte många köp, men jag är nöjd ändå. Ett par shorts till fest i sommar, en tunika, en tavla och ett par örhängen. Men jag fick hur mycket saker som helst av Desirée som jag hade tänkt köpa men som jag nu slapp. Jag fick MASSAMASSAMASSA tecknar-saker. Och du menar jag massor. Fy fan vad jag kommer kunna måla nu. AWESOME. Resultat kommer säkerligen upp här så småningom. Sen fick jag skitmycket smink och skönhetsprodukter, väskor och plånböcker och fan och hans moster :D Jag är glad, tralala!

Så idag är det städning som gäller. Har sjukt mycket att organisera nu, och det är kaos i rummet för tillfället. Jag ska ta tag i det alldeles strax.
Förresten så beställde jag och Wictor biljetter till KISS-konserten igår. Fyfan vad glad jag är! Det är så himla underbart, och det kommer bli grymt fo-sho.

Imorgon blir det att köpa gymkort på friskis. Pappa har gött mig under veckan, haha. Nej men jag saknar att kunna springa min dagliga joggingrunda som jag alltid gör i vanliga fall. Men denna vinter har ju varit allt annat än vanlig, och i den här kylan får jag sån jävla astma så jag nästan dör. Så tills snön är borta blir det att svettas i en sketen lokal på köpmangatan.

Innan jag avslutar:
Grattis Emil som fyller 18, och Grattis Viktor som fyller 21 idag! Kramkram på er pojkar.

Jolly

THE SHINING

Igår kollade jag och Wictor på The Shining. Lite pinsamt är det nog allt att jag inte sett den förut, med tanke på att den är omnämnd som en av de bästa skräckfilmerna ever. Jag tyckte den var läskig och jag tyckte att Jack Nicholson var grym. Han har en förmåga att verkligen leka fram det där psykadeliska uttrycket. Klockrent var det. Men ärligt talat så var jag livrädd efteråt och lite paranoid. Grejen är den att jag inte står ut med att se barn i skräckfilmer. De är så jävla vidriga. Får fan krupp av dem. Det är likadant i "Hide and Seek" och "Barnhemmet".
Ungar i skräckfilmer = BIG NO.

Plus att jag är jävligt lättskrämd till på köpet. Ingen bra kombinaton alltså.
Men filmen i sig var bra i alla fall, med tanke på att den är så pass gammal som den ändå är. Dock kunde den ha varit mycket bättre om man hade gått lite längre, om man nu kan uttrycka sig så. Men i det stora hela så är det en stark rekommendation för er filmälskare med lite råg i ryggen.



I övrigt så kan jag informera er om att besöket till Eskilstuna blev inställt och framskjutet. Så därför bestämde jag mig för att åka till Stockholm redan idag istället. Så vid 2-tiden idag åker jag iväg. Vet inte om jag kommer blogga särskilt mycket, men det visar sig väl om inte annat. Jag blir inte borta mer än ett par dagar. Till fredag hade jag tänkt med det är endast preliminärt. Vi får se helt enkelt. Hur som helst så ska det bli skönt att komma bort lite och bara ta det piano så att säga. Lite shopping och lite chill. Kul att träffa pappsen och mysa med hans gulliga katter.

Nu ska jag packa färdigt. Vi höres! Take care.
Jolly


FUCK FINLAND

Var uppe tidigt imorse och gjorde frukost på sängen till Wictor, och så kollade vi på hockeymatchen mellan Sverige och Finland. Vi vann med 3-0, så himla skönt! Äntligen fick vi sätta finnpulingarna på plats ;)

Har inte så mycket tid att blogg just nu, men jag skriver så snart jag får tillfälle.
Jolly

PINK

Kör på rosa ikväll!



Jolly

WORRIED ABOUT RAY

Sverige vann igår med 4-2 mot Vitryssland. Kändes så himla surt när de satte sina mål, eftersom vi hade en stabil ledning med 3-0 till att börja med. Tråkigt för Jonas Gustafsson att inte hålla nollan. Men jag tyckte han gjorde ett bra jobb i alla fall. Hellre honom än Stefan Liv i alla fall... Gillar inte honom...

Just nu håller jag på och fixar mig, har precis målat naglarna och plattat håret. Jag ska göra mig klar, käka litegrann, och sen ska jag till Martin och börja förfesta lite. Känns lite tidigt men killarna är ju vana vid det tydligen. Jag ska nog dock inte börja dricka så pass tidigt, lite för sketet för min smak! ;D Dessutom vill man ju orka med hela kvällen, och inte vara bäng redan vid 6-snåret :P
Men sen ska vi i alla fall till Madde och Jonas fest och det ska bli kul som tusan!

Jobbigt bara att det är så jääävla mycket snö ute nu! Det är nästan snöstorm här för tusan. Kommer bli kallt att gå hem ikväll, det kan jag lova. Jag vill bara ha värme och sol nu. Kunna gå med bara ben och kunna vara utomhus tills läggdags. Jag älskar vintern, men enough is enough. Det räcker nu.

Nej nu måste jag fortsätta fixa. puss på er.
Jolly

WEINHANDL



Sexigare hockeyhunk får man ju faan leta efter alltså. Honom skulle man vilja ha för sig själv en mörk fredagsnatt ;)
hahahahahaha, "skämt" åsido. Han är sjukt snygg, och han är den bästa hockeyspelaren i Tre Kronor enligt mig. Jag dör litegrann när jag ser honom. Han är säkert världens gulligaste. Jag kan ju åtminstone få gå och drömma det lite. Jag vill träffa honom! Det ska jag fan göra 2013 när det är VM i Sverige. Då ska jag krama honom och skaffa autograf. Annars sjunker jag under jorden. Älskarälskarälskarälskar honom. Får pussa lite på TV:n sen när jag ser honom kanske. Det är inte alltid lätt med distans förhållanden, haha :D

(NEJ, det är inte pga det som jag är besatt av landslagshockey. Det gör det lite mer spännande dock)

HER YOU GO, WAY TOO FAST

Det blev ytterliggare ett guld i OS, denna gång i Iceracing. Plus ett brons för Anja Pärson. Inte fy skam :) Och så är det hockey ikväll. peppa peppa!

Åt köttfärspaj nyss och nu mår jag så jävla illa. urk. Ska typ ställa mig i duschen och försöka stressa ner lite. Men äntligen är det lov så nu kan jag sova hur jävla mycket som heeelst! :D
Helgen kommer äga och veckan med för den delen. På tisdag är det äntligen Eskilstuna!!! Och sen ska jag till Stockholm på onsdag och bo hos pappa ett par dagar. Kanske blir lite shopping där borta, kan man ju hoppas i alla fall :)
Och om jag inte nämnt det tidigare så har Jonas och Madde sin gemensamma lokalfest imorgon. Jag ska ösa med killarna redan efter lunch. Det kan inte mer än urarta ;D



Vi hörs lite senare!
Jolly

FERRY

Glömde säga att Björn Ferry tog GULD i skidskytte i förrgår! Så jävla kul att vi har två guldmedaljer i OS redan! Fast sen måste jag dock nämna hur jävla tragiskt det var med Anja Pärssons olycka i störtloppet. Såg det i efterhand och det var verkligen hemskt. Hon kunde fan ha slagit ihjäl sig, sån jävla tur att hon klarade sig utan större skador. Plus att hon förlorade chansen till silvermedaljen, som hon förmodligen hade vunnit om olyckan inte hade inträffat. Det är väl kanske det som hon själv grämer sig mest över, skulle jag tro.

Detta Vinter-OS börjar bli en kaskad av olyckor. Jag trodde inte mina öron när jag hörde/såg att Nodar Kumaritasjvilis, rodelåkaren från Georgien, dog när han kom fel i en kurva och slungades av banan. Han åkte in i ett par metallstolpar, som var helt OSKYDDADE. Det är ju helt fruktansvärt att ens något sådant får hända i ett OS! Arrangörerna har fanimig en hel del att stå till svars för. Tycker så himla synd om honom, hans familj och hans lag. Han har kämpat för att tävla i OS förmodligen större delen av livet, och så slutar det på detta sätt? Det är bara för hemskt.

Men.. nu ska vi i alla fall försöka vara glada åt Björns vinst. Vi får se om Sverige kanske lyckas knipa någon mer medalj innan OS är över. Hoppas hoppas :D



Jolly


THUNDERTHIGH

Jag tog mig nyss en macka och ska slötitta lite på tv innan jag ska träna. Fick världens komplex idag bara för att Lisa klagade över sina lår, som för övrigt är minimala! hujedamig ;P

Såg hockeyn lite halvt om halvt inatt. Råkade somna lite i första och sista perioden, men vann gjorde de i alla fall! Och min älskling Weinhandl briljerade som förväntat <3 Match igen imorgon klockan 21. Det blir sleepover hos Jonsson och kanske något gott att äta.

Jolly

ADORATION

Eskobar - Someone new

Blev nästan lite rörd i ögat faktiskt. Tack.
puss puss, lite mod i hjärtat kan behövas en dag som denna.

Jolly


PORR-IDGE

Just nu sitter jag och plattar håret, efter att nyligen ätit en skål med gröt till frukost. Duktigt, duktigt! Det är alldeles för tidigt för detta egentligen, men sånt är livet. Ett fetingstort matteprov väntar om 2½ timme, och igår skulle jag ha råpluggat sista spurten, men jag orkade inte ens andas på böckerna igår så ingenting blev gjort. Det känns.... sisådär, om man säger så.

Men jag överlevde natten, trots att spindeln aldrig blev hittad igen. Var han håller hus vill jag inte veta heller, om det nu skulle vara så att han våldförde sig på mig i natt.
Usch!!

Ska dra på lite mascara nu och göra mig klar.

puss,
Jolly

BROKEASS MOUNTAIN

Just nu spelar USA mot Schweiz i hockeyn, men jag kollar inte så noga. Mestadels på grund av att det är en spindel i den delen av rummet och jag vågar inte vara där!! Jag får panik! :O:O

För att göra saken värre så har jag lyckats spendera hela mitt studiebidrag redan, och det är typ halva månaden kvar tills det ens ska KOMMA. Ja, ni hörde rätt. Jag ligger en månad före. Fyfaaan.. Jag som är fattig i vanliga fall! Jag har ingen aning om hur jag ska överleva nästa månad. Men men, det problemet är snart ur världen, för det hela vägs upp med objektet för mitt pengaslösande: Jag ska beställa biljetter till KISS på fredag, och det kommer bli legen... -wait for it-.. dary! :D

Jolly

HAIRDRESSER PLAY

Som utlovat kommer nu före- och efter bilderna från när jag klippte Wictor.


Såhär såg hans "frisyr" ut innan jag tog itu med det ;D


Och detta blev resultatet:


Om jag får säga det själv så tycker jag att jag gjorde ett bra jobb. Jag är nöjd! Han med för den delen :)


Jolly

RANDOM

hahahahh Vickan och Liza ger mig ömma kinder.

puss
Jolly


THE GRAND OPENING

Hej bloggen!
Nu har jag skapat en ny blogg som är min helt egna. Hopaps den är någorlunda duglig än så länge!

Nåja. Helgen har passerat. Lördagen tillbringade jag hemma hos Jonsson och vi satt uppe halva natten och nötte oss igenom 2 och en halv film. Vi försökte oss på "Inglorious Basterds" först, men den var så jääävla seg så vi orkade inte kolla klart, utan bytte till "Änglar och Demoner" följt av "Catch Me if You Can".
Ska försöka ge den förstnämnda ett nytt försök på egen hand någon dag, dock. Den ska ju enligt ryktet vara bra, men jag tyckte scenerna var alldeles för långdragna och manuset för slappt. Hur som helst, jag återkommer med vad jag slutgiltigen tyckte om den.

Igår var det Alla hjärtans dag. Jag fick ett par skor av Wictor och han fick en klocka och en tavla av mig :) Sen klippte jag honom och det blev faktiskt skitsnyggt (bilder kommer snart). Och så tog vi en promenad, spelade lite NHL och fördrev dagen lite mysigt sådär.

Det jag MÅSTE skriva här är att Sverige tog sitt första OS-guld förut idag, och jag hade sådan tur att jag råkade zappa till den kanalen just när hon var på väg in i mål! Fan vad kul! Nu är jag om möjligt ännu ivrigare inför hockeyn, som för övrigt är världens bästa sport. Jag vågar kanske hoppas på ett brons ändå. puss på Weinhandl.
Tänk, egentligen, vad underbart det vore att vara en riktig idrottsmänniska, som representerar sitt eget land och som har hela folket bakom sig som stöd. Det måste vara en av de bästa känslorna som finns.

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sms-terra Jonsson, han tror att han ska få sova i lugn och ro, men tji fick han! ;)


Adjö!
Jolly



RSS 2.0