KISS GOODBYE

Ja här sitter jag och äter frukost med massa fågelkvitter i bakgrunden. Om tre timmar tar jag tåget till Norrköping, därefter väntar buss, flyg, och sedan buss igen. Det blir mycket åka på en dag, och jag vet inte riktigt vad jag ska ta på mig. 

Jag vet heller inte riktigt vad jag ska skriva.. Jag hoppas bara att allting går enligt förväntningarna och att det blir skitkul. Det tvivlar jag inte alls på. Dock vaknade jag upp och kände mig lite småförkyld. Snacka om att jag fick panik. Förhoppningsvis var det bara lite morgon-sjuka (Sådan som man brukar få som oftast på onsdagar innan man drar till skolan) och inget att oroa sig för. Förutom det så är jag lite stirrig vad gäller packningen, för jag är så jädrans rädd för att jag har glömt något superviktigt. Det vore så himla typiskt mig. Men innan mamma skjutsar iväg mig så ska jag ta en sista koll på packlistan så jag vet att allting är som det ska.

Nu tackar jag för mig, Sverige. Nästa gång jag skriver kommer det troligen att vara i Fucking Austria :) Saknar er redan!

Ta hand om er allihop. Pusspuss och massor med kramar till mina älsklingar.
Jolly

ADVENTURES AHEAD

Såhär dags imorgon kommer jag sitta och äta wienerschnitzel eller något och prata rackig tyska.
Det känns som om jag kommer att vara borta i ett halvår. Skitskumt.. 
Men jag längtar efter att ösa med Liza, Vickan och Hanna. Inga tvivel om att det kommer bli ett minne för livet!

Och fy faan vad mycket vykort jag ska skicka till er här hemma, det lovar jag!
Men just nu ska jag gå ner till mig och titta på tv, hänga upp den sista tvätten och ta en dusch innan jag ska sova.
Och imorgon när jag vaknar är det äventyr som väntar.

Love you!
Jolly

SNART BÄR DET AV

Nu är man färdigpackad och klar. Allt som ska göras nu är att växla pengar och sen är jag redo för att åka till Österrike imorgon! Resfebern börjar etablera sig rejält kan jag ju säga. Jag fick lov att packa ner Gunnar i handbagaget, utifall man behöver lite mentalt stöd menar jag.

Jag skulle skriva testamente innan jag åkte, men det är lite "jinx" känner jag. Fy fan vad paranoid jag är... Hatar att flyga :( Jag är till och med ett värre nervvrak när folk jag känner ska flyga, för då kan man ju inte göra annat än att sitta hemma och bita på naglarna. Usch, dåliga minnen.

Jag hoppas jag överlever i alla fall. heheh..... nervöst skratt...
Får se hur det blir med bloggandet där borta. Jag vet inte hur det kommer bli med tillgång till datorer. Men förhoppningsvis kan jag visa några livstecken i alla fall.

Kommer sakna alla så jävla mycket. Det är sinnessjukt. Prutt. Men tacka vet jag facebook!
Skriver igen imorgon innan jag åker. 
Jolly

LOVE IS ALL AROUND

Försöker ta igen lite förlorad sömn, men det går inte så bra. Jag sitter och funderar så jävla mycket hela tiden att jag snart inte blir klok på mig själv. Det finns bara en person i hela världen som kan vara ansvarig för att ställa till en sådan röra i mitt huvud. Konstigt att den trenden hållit i sig efter alla dessa år. Jag måste sluta nu, för mitt eget bästa. Jag kommer bli galen snart tror jag. Hatkärlek, hatkärlek.
Jag önskar att jag var en sån som inte tänkte alls.
Jolly

IT'S GETTING OLD

Okej, okej... fint inlägg inatt, haha! Men som ni kanske märkte, om det nu gick att läsa, så hade jag i alla fall grymt kul igår, även om det kanske blev lite för kul mot slutet... Men det kändes ändå som en bra kickoff innan Österrike faktiskt. (Det enda sopiga var att jag fick se älskade LHC bli överkörda av Djurgården i sista perioden.. Katastrofalt ju)
Men det är väl inget att hänga läpp för, idag skiner solen och jag är inte bakis, trots att jag verkligen borde vara det! Ibland är det skönt att vara konstig!

Ska nog ta en promenad med vovven senare, man blir ju så sugen på att palta på sig sommarkläderna och solbrillorna och gå ut i det fina vädret!

3 dagar kvar till Österrike nu.... Men fan, igår slog det mig att vi ska vara borta i 2 veckor! Eller, alltså det har jag ju förtstås vetat tidigare. Men jag insåg hur jävla lång tid det egentligen är. Sjuuukt länge ju! Kommer sakna mina vapendragare, och även min familj. Märkligt att det inte landat förrän exakt NU, så tätt inpå.

Jolly



JOOLLY

¨det är inte kul att vara bäng näre man är med tjejerna. så jag br om ursäkt till samtliga för att ha varit sämst uindfetr kvällen. men det hela börjda vid påskmiddagen hos mormor, där jag fick öl av min morbror och sedan även travelbeer till kröket hos ludde som jag var bjudeh till. det var verkligen jättekul bovch jag är glad jatt jag fick komma dit fakitsnt. efter det kom jonas och madde och hämtade mig och sedan åkte vi hem till henne, jag var inte till mycket nytta under resterande delav kvällen men de förstår nog mig kan jahg hioppafd. vi skulle dra oss ut på stan eferåt men kjag kände inte att det var ånogfn bra idé för egen dle, så jag bad om att bli hemskjutsad istället. DET är jag iaf jäääävligt glad över; att jag ändå kan TÄNKA fastän jag är döpackad. inte alla so0k kan. det är ändå en gåva. kram p äåmigm . men jaaaaa. så nu sittef jag höär med en äcklig pizza i näven och undrar vilken öl det var som ställde till edet. 

fin påskafton ändå trots omständogheternA! puss på alla mina fina vänner in är bääääääsTTTTTTT
Jolly

fan vilken pepparstrak pizzajävel!!!! är det inte förundrande atgj ga klm in på min blogg överhuivudtaget i detta tillstånd? äh nu är jag tröt.t


JAG ÄR INTE NYKGER NÄR JAG SKIVER DETTA

ALLMÄNT

Okej, jag skiter i att springa idag. Av various of reasons.

Min hjärna är för tillfället fokuserad på detta:

1. ÖSTERRIKE BABY! Fy tusan vad jag är peppad för att åka nu. De kan ju inte bli annat än superkul, särskilt med några av världens bästa människor (De är dock inte Katrineholmare, men för att citera fru Montazami: "Det kan jag leva med.") hahah. Vill bara börja packa och ge mig iväg på studs. Har skrivit packlista och allt. Men jag vet att om jag börjar packa redan nu så är det alltid något jag kommer slö-glömma. Så därför väntar jag tills på måndag.

2. Är systemet öppet idag, påskafton?

3. Jag fyller 18 om ynka 81 dagar!! Förstår ni hur underbart det är? Jag kommer ockupera krogen tre dagar i veckan. Jag kommer vara en dålig förebild. Can't wait!! haha, neeej. Jag skojade lite nu. Eller gjorde jag? hehhh. Detta kommer bli den bästa sommaren hittills. Jag ska vara överallt!

4. Jag väntar tålmodigt på att mina fina skor ska komma in i rätt storlek igen så att jag kan beställa dem, tillsammans med ett par dundersöta rosa klackar. Är helt kär i dem redan.

5. Jag är ledsen över att jag inte kommer kunna vara med när Hea fyller 18 nästa helg, eftersom jag då har åkt till Österrike. Suger ganska hårt faktiskt... Jag avskyr när två saker krockar med varandra. Men det positiva är ändå att jag och Jonsson ska köpa världens grymmaste present till honom, plus att jag ska skicka massa vykort när jag är borta. (De kan ju inte överleva 2 veckor utan att höra från mig liksom)
(bevisföremål A)



Jolly.

NEVERTHELESS

Fattar inte varför jag inte kan sova längre än till 9, fastän jag går och lägger mig way too late..? Det är stört. Det är ju inte konstigt att man blir övertrött på kvällarna då istället. så himla mysko..

Skitsamma! :)
Igår var jag, Hea och Jonsson hemma hos Essie och Vesa och tog det lugnt. Vi drack en öl och spelade ett par skumma tv-spel och hade askul på youtube. Skön kväll faktiskt!

Just nu sitter jag och äter påskgodis till frukost. Inte bra.... Börjar må lite illa faktiskt. Ska nog ta och lägga undan skiten och äta en riktigt frukost istället. 

Btw, igår sprang jag 8 km. Så jääävla skönt att man kan börja göra det nu när snön äntligen är borta. Kunde till och med springa massa terräng, vilket är typ det bästa som finns. Blev dock ganska geggigt och blött, men det kan man leva med! Ska ge mig ut idag igen, men nu blir det en runda på drygt 5 km.
Senare till kvällen ska vi till mormor och käka middag. Det blir dock inget påsktrams, det behövs inte. Hellre oxfilé faktiskt ^^ 

Det var allt för nu. 
MEN...
Här kommer lite bilder från senaste veckan:


Ett av köpen på Lager157


Min lilla biatch ;D



Hea är diskriminerad i samhället. Alldeles för lång för att använda bankautomater normalt.



Earth Hour tillbringades med familjen och TP.



Earth Hour, lillebror, och en laserpekare i näsan.



Jolly


SINGING IN THE RAIN

Oops, börjar bli dålig på att uppdatera. Fy på mig.

Men men. Nu är det i alla fall påsklov. Så himla skönt. Och besöket på sjukhuset i Eskilstuna är avklarat och jag är skitglad nu, trots att jag just i det ögonblicket var så nervös att jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Men jag ska dit två gånger till. Önskar bara att jag kunde få allt avklarat NU så jag slapp allt.

Blev en hel del shopping också. Gjorde massa bra köp och jag är ändå inte pank, för en gångs skull!

Ja... All is well. På onsdag åker klassen till Österrike och det ska bli grymt.
och idag blir det massa påskgodis! En dag för tidigt, men vem klagar?
Jolly

RSS 2.0