DRÖMMAR MED VINGESUS

Hoppas alla har haft en mysig jul!
Själv blev det inte mycket till julafton för min del. Jag fick hoppa in i sista stund och jobba som servitris på julbordet ute vid Plevnagården i Malmköping. Det blev en hel dag med bara spring och stress och jag missade hela julfirandet hemma hos mormor. Det var riktigt synd, för det var min morot som fick mig att orka med hela dagen (hatar egentligen servicejobb), men sen blev det liksom bara pannkaka.
Men att tjäna lite extrapengar är inte så dumt, så man får ju försöka se det positiva i det hela!

På juldagen fick vi istället åka till mormor igen, och fira en kort jul med morbröder och syskon i alla fall. Och jag proppade i mig julmat, fy tusan vad gott det var. Jag fick fina julklappar som jag är grymt nöjd över också, så hela julen blev räddad ändå, trots missödet med julafton!

Efter middagen gick jag hem till Jonte och förfestade, sedan mötte jag upp Ida och så gick vi på fest hos Danne.
Därefter blev det Lilla Krog för hela slanten och jösses vad roligt vi hade! Kalasade tills de stängde, mötte upp några fler kompisar och gick på efterfest hemma hos Simon (som hade en iller som sprang lös i lägenheten!!!). Klockan passerade gryning innan jag och Ida kastade in handduken och somnade hemma hos henne.
Det blev en all-nighter, och en GRYM sådan för första gången på länge! Hela kvällen bjöds det på shotar och ölkannor och det var så himla roligt att jag nästan själv blev förvånad över hur underbart Katrineholm faktiskt är!

Nu sitter jag här med en kopp te och är allmänt nöjd och glad. Imorgon blir det mellandags-shopping i Norrköping och jag längtar som attans. Har väntat länge på det! :)
Men men, Ska försöka bli klar med Morfars present nu, för imorgon ska vi dit en sväng och då måste han ju få den!

(tyvärr inga roliga bilder från helgen. jag är verkligen sämst med kameran!)
Klart slut!
Jolly

PRINTED IN MY HEART

Igår handlade jag färdigt alla julklappar. Fyy vad skönt! Men idag har jag tillbringat nästan hela kvällen till att göra färdigt målningarna till mormor och morfar. Är klar med den första nu i alla fall, men det kan bli en lång uppesittarnatt förmodar jag, för att bli färdig med nästa. Men men, jag hoppas det blir bra i alla fall, och att de blir glada :)

Imorgon är det julafton och det ska bli mysigt förstås. Men jag har inte alls känt av någon julstämning, trots all snö och sånt. Konstigt... Idag klädde vi granen också och det var liksom inget speciellt med det. Men det kanske beror på att detta blir sista julen i vårt fina hus, för i vår flyttar vi ju. Kan ju vara det som sänker stämningen lite..

Hursomhelst, på tal om bananer:
Innan vi slutade skolan fick jag en present av min lärare. Hon som var släkt med min absoluta favorit-hockeyspelare ni vet?
Förstår ni hur jäkla glad jag blev när jag hittade denna gömd på baksidan av mitt prov?



Jag fick tårar i ögonen banne mig! Kan knappt förstå det! Är så himlaaaa glad! En autograf från Mattias Weinhandl, det är ju nästan overkligt! Bättre julklapp kan man inte få!



Nej, nu ska jag glo lite på Sagan om De Två Tornen med lillebror, och sen fortsätta med min målning.
Jolly

WARMING UP

Hej på er!
Dåligt bloggande, jag vet. Ingen ursäkt denna gång...
Men men;

Jag var ju i Stockholm förrförra helgen. Och vad fick jag av min underbara pappa? Jo en sprillans ny iphone 4! Faaaaan vad glad jag är! Har verkligen varit i behov av en ny telefon, och att han köper mig värstingarnas värsting är ju helt jäkla sinnesjukt. Jag har tidigare stört mig lite på allt folk som i princip har hela sitt liv kretsande kring sin iphone. Men jag måste erkänna nu att jag verkligen förstår dem. ALLT finns där. Behöver ju knappt datorn längre! Fasen vad underbart. Tacktacktacktack pappsen <3

Har köpt ett gulligt rosa läderfodral till den nu också, så att den ska hålla sig fin och varm i vinterkylan. hihi, mys!
Jolly


DOES IT MAKE ANY SENSE?

Det har inte blivit mycket bloggande nu eftersom jag har så mycket att stå i vad gäller pendlande och teater hela dagarna. Dessutom har jag blivit så jäkla förkyld att jag tvivlar på att jag kommer orka med alla föreställningar. Men jag gör mitt bästa för att palla med, och häller i mig den ena medicinen efter den andra bakom scen.

Jag bloggar mer när hetsen har lagt sig och jag orkar tänka klart igen.
Puss

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Denna vill jag ha i julklapp. Vem är frivillig? ;)
Åh vad fin den är! Jag dör <3


LIVING JUST ENOUGH FOR THE CITY

Idag var det riktigt kul att repa inför pjäsen. Jag fick äntligen öva lite på den scenen där jag ska spela onykter. Har inte riktigt fått till det än, men kul som fasen är det och jag hoppas det blir bra så småningom!
Det blir ju betydligt lättare när man kan manus och allt utantill.

Just nu ser det ut som att det blir en fullspäckad helg. Först blir det fest hos Ida imorgon (fredag) och sedan utgång följt av att sova över där. Sen på lördagen blir det massa träning och övernattning i Norrköping igen, eftersom jag förmodligen ska följa med Wictor till Stockholm på söndagmorgonen. Det är dock inte helt bestämt än, men jag hoppas det blir så. I så fall ska jag träffa min pappa, och se om han har en present till mig :) hihi.

För tillfället sitter jag och sörjer att jag inte kan lyssna på musik på datorn. Var så himla sugen på att höra Stevie Wonders fina stämma hela dagen idag.
Fasen.. jag måste verkligen se till att fixa det här med datorn snart.

Men nu ska jag glädja mig över den plugg-fria kvällen som stundar, och göra absolut ingenting!
hugs&kisses
Jolly

Bild från förra helgen innan vi gick hem till Hampus,
(Jag försöker få det att se ut som om jag boxar på Wictor i sängen)
hahaha fail!

HALLELUJAH

KLAR MED HEMPROVET I RELIGION!
Efter 8 timmars slit kan jag nu göra mig förtjänt av en god natts sömn.
YAY!

SYND O KLAGA


Får man klaga på vintern och kylan?
Jag som jämt förespråkar vintern, och tycker att det är den bästa årstiden. Faktiskt min favorit... Får man lov att gnälla trots det? Jag tycker det är jäkligt jobbigt just nu. Det är tungt som fasen att masa sig iväg till och från stationen varje dag nu när snön är en meter hög och det är minst 20 minusgrader ute. Jag vill klaga, men jag vill inte. Alltså, förstår ni mitt dilemma?

Vi svenskar gör ju inget annat än att klaga. På vintern är det ett evinnerligt gnäll om att det är för mycket snö och att det är för kallt. Men sen på sommaren så är det lika gnälligt om att det är för kvavt och varmt.
Jag vill liksom inte hamna i svensk-facket på det sättet. Man kanske ska försöka se den överdrivet positiva synen på det hela: Man måste uppleva den kalla vintern för att kunna uppskatta sommaren. I mångt och mycket kanske det är så?

Sen om man lyckas uppskatta sommaren utan att klaga är ju också tvivelaktikgt, trots mitt tafattiga försök till avståndstagande från den svenska normen...

Jolly

RSS 2.0