MUSIC AND LYRICS


Just nu går filmen "Music and Lyrics" på tv3. Hugh Grant och Drew Barrymore är huvudpersonerna i storyn, och egentligen är de väl inte speciellt briljanta med tanke på att deras karaktärer inte är särskilt originella. Båda två har ju en tendens att göra liknande roller i de flesta filmer de gör. Trots det så tycker jag så sjukt mycket om den här filmen. För ett par år sedan var jag helt besatt av låtarna som skrevs till filmen, för jag älskar 80-tals musik och det är ju verkligen sterotypa låtar i denna. Det är väl också det som gör att jag tycker så sjukt mycket om dem. Jag kan alla texter och alla melodier så det är roligt att se den nu igen, för det var ett himla bra tag sedan och jag hade glömt hur bra den faktiskt var.

Själva filmens handling är otroligt förutsägbar men det gör inte så mycket tycker jag. Vilken romantisk komedi som helst är väl det egentligen, så varför ska det vara annorlunda med den här?
Charmen med filmen är väl också att Hugh Grant uttryckligen har talat om i en intervju att han absolut inte kan sjunga och att hans röst är så otroligt pitchad och omgjord i filmen. Det stör inte mig, tvärtom tycker jag det är roligt och skönt att han är ärlig. Sen att man faktiskt köper att det är han som sjunger, åtminstone första gången man ser filmen, tyder ju på att det ändå är bra gjort av både folket bakom filmen och skådespelaren själv.



Nu ska jag inte babbla mer om det här, jag är säker på att ni har annat för er.
Nu börjar det igen! Måste skynda mig tillbaka til tv:n.

Men i alla fall; Jag tycker att filmen är helt klart sevärd, så kolla på den.
Om inte, så går "Catch Me If You Can" med Leonardo DiCaprio och Tom Hanks på kanal5 som också är skitbra!
hahah förlåt. Jag lägger av nu. hejs!

Jolly

KOMMENTARER
Postat av: Liza

Jag älskar den!! :)

2010-03-08 @ 18:01:41
URL: http://lizarenholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0