I THINK YOU KNOW I KNOW

Usch vad man blir trött på folk ibland. Folk som är så falska och skenheliga, att när man äntligen ser deras rätta jag så blir man till och med förbannad på sig själv för att man varit så himla blind.
Folk som man älskar, som har en tendens att oavbrutet göra saker för att såra en. 
Varför omringas man alltid av idioter?

En vecka behöver jag utstå, sedan kan jag lägga allt åt sidan och njuta av sommaren och roa mig med mina vänner. För de är världens bästa, och där finns i alla fall ingen onödig skit som förstör. Det är bara jag och mina galna vapendragare, inget annat behövs.

Jolly

DON'T WORRY, BE HAPPY

Idag blev det officiellt att vi ska göra musikalen Atlantis nästa år. Jag är så himla glad för den kommer bli skitrolig att göra! Men jag dör om jag inte får spela Adalena. Seriöst. Jag måste få den rollen. måstemåstemåstemåste!

Imorgon är det sista skrivningen, och sedan är det slutpluggat på 10 veckor. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli. Som jag har längtat! Jag är trött förjämnan nu mera. Jag har blivit helt utbränd det här året. Folk förvarnade mig att tvåan skulle bli värst, men aldrig hade jag kunnat föreställa mig att det skulle ta så jävla hårt på mig. Alla dessa jävla lärarbyten har ju inte direkt hjälpt heller.

Men skit i det nu! Dags att äntligen se ljuset i slutet av tunneln och tänka positivt! Nu ska jag äta russin och vara nöjd med min dag, eftersom jag sprang 5km imorse innan skolan, och dessutom har promenerat över en mil i övrigt. duktiga, duktiga jag!

Jolly

BANANAS

Hea och Jonsson måste vara två av de absolut bästa människorna i världen. De är mina favoriter!
På tal om bananer liksom!
Idag är det sjutton dagar kvar tills jag fyller 18. Fy fasen vad jag längtar. Jag kommer ösa hela jävla sommaren! Och på torsdag är det skolavslutning, och dagen efter åker jag och Wictor till Stokcholm. Då blir det shopping, och sedan är det dags för konserten med KISS den 12:e! Fan vad tiden går fort egentligen. Det känns som om det var igår som vi beställde biljetterna, men det är snart ett halvår sedan. Låt oss hoppas att sommaren inte drar förbi lika fort, utan snarare att den pågår föralltid.
Jolly

RSS 2.0