ALLT ÄR ANDERS FEL

Idag hade vi Nationella i Matte B. Jag behöver inte säga så mycket förutom att jag, Emil och Anton gick ut och asgarvade åt oss själva. Kul att man kan ta saker och ting med en nypa salt åtminstone! ;)

Som plåster på såren ska jag alldeles strax titta på Hockeymatchen mellan Sverige och Schweiz. Puss på det!

Jolly

BEST OF ÖSTERRIKE

Blandat godis
Där har ni lite i alla fall ;)
puss!
Jolly

SINCE I'VE BEEN GONE

HEJ FÖR FAN!
Ni som trodde att jag dog på vägen hem från Österrike - Icke sa nicke! Jag har bara varit för lat för att blogga. Men nu ska jag ta tag i det igen, jag lovar!

Vi hade askul i Österrike och det blev en himla massa supande! 7 dagar av 14 söp vi, vilket är ganska stört egentligen, men jag har nog aldrig haft så kul tror jag. För en gångs skull var man ju inte för liten för att gå ut heller, vilket jag njöt som fasen av konstant. Vill ni se bilder får ni kolla på facebook, orkar inte riktigt lägga upp här just nu :P Men det kanske kommer senare! Menee.. Jag ska inte prata så mycket om resan nu, det var AWESOME helt enkelt och ett minne för livet.

Nu är man hemma igen och tillbaka till att vara för liten för typ.. allt. Igår var sista dagen med öltält och skit, alla hade askul utom jag förstås. Fyfan vad man blir utanför när man fyller senare. Jag vill typ bara spy på gårdagens småtimmar. Men innan jag gick ut så var kvällen med grillning och krök hemma hos Elina underbart mysigt och det gör i alla fall att det inte var en fullständigt värdelös kväll.

Idag ska jag klippa Jonsson. Får se om han vågar låta mig snagga!
Orkar inte skriva mer.

Jolly

RSS 2.0